Listor och matvrak(Ninni)

Gårdagskvällen tillbringades tillsammans med Jens och Malin. Det var listskrivardags. Jag älskar att skriva listor och Malin delar denna simpla glädje. För att göra en ännu större sak av det hela hade vi korkat upp en flaska mousserande och inhandlat jordgubbar. Stämningen var på topp.

Först skrev vi en kladdlista, där planerade vi de olika måltiderna, gjorde personliga listor på vad var och en skulle ta med hemifrån och en speciell "systemetlista". Sen renskrev vi och kompletterade de första listorna. Sen tänkte vi skriva om citygrosslistan ytterligare en gång i den ordning som varorna kommer på CG men då blev Per och Jens sura och Jens släpade med sig Malin hem.

174189-636

Som många vet är Per lite (eller mycket) av ett matvrak. Han är ingen gourmet utan snarare en gourmand. Han bryr sig inte så värst mycket om vad han äter, bara det är mycket. Jag vill med den här bilden demonstrera detta.

Först och främst vill jag att ni observerar att Päronet inte äter på en tallrik utan en skål. Varför då, undrar ni säkert. Jo, därför att alla tallrikar är för små. Inklusive pizzatallrikar och pastaskålar.

För det andra vill jag att ni tar en titt på hur härligt han blandar vin och mjölk, varannan klunk sådär...

För det tredje, lägg märke till den koncentrerade blicken. Ve och fasa, tänk om han skulle tappa något (vilket händer ibland eftersom han även är lite slarvig och gärna spiller) eller om någon skulle försöka sno en köttbulle. Den skulle få det hett om öronen.

Det är min Per det.

174189-637


Kommentarer
Postat av: malin

Det hade aldrig gått så snabbt att handla om vi inte haft en så bra lista, o vad jag vet fick vi med oss allt!
Även annas smarriga (?) kalkonkorvar.

2007-06-20 @ 23:24:15
Postat av: malin

Det hade aldrig gått så snabbt att handla om vi inte haft en så bra lista, o vad jag vet fick vi med oss allt!
Även annas smarriga (?) kalkonkorvar.

2007-06-20 @ 23:25:05
Postat av: Ninni

DEt har du helt rätt i. Det gäller att vara grundlig! Imorgon bär det av till skärgården! (Tur att vi slipper äta kalkonkorvarna...)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback