Torsten Flinck och problem med datorn (Ninni)

Min ilska har lagt sig något. Malin och Jens vågade sig på mitt sällskap och vi har haft en förhållandevis trevlig kväll i Mjölby (av alla ställen).  Vi tittade bland annat på Pers senaste skapelse, en hundrastplats och en lekpark på McDånalds.

Vi åt även pizza på Valentino. Tyvärr missade vi precis Torsten Flinck, som hade bestämt sig för att besöka de glada turkarna för utfodring och en power nap. Han beställde, enligt en välinformerad källa som vill vara anonym, en Milano med bearnaisesås vid sidan av. Samma källa menar att det såg illa ut med allmäntillståndet för Flincks del och han varvade pizzatuggorna med tupplurar för att orka i sig hela anrättningen.

image790

Nu till viktigare saker...

Anna behöver hjälp. Och då menar jag inte psykiskt utan med hennes dator som har blivit trampad på av hennes ena katt.
-Det finns liksom ingenting däruppe, säger Anna bestört och med lätt darr på underläppen. För att förtydliga så finns det inget sökfönster, arkivmeny eller startsida eller nåt. Förstår ni vad problemet är? Vad ska Anna göra? Förslag och tips lämnas i kommentarsfältet nedan. Tack på förhand.

Kommentarer
Postat av: Josephine

Jag har för mig att man ska trycka på någon av F knapparna. Det är ett relativt vanligt förekommande fenomen här hemma också!

2007-07-16 @ 08:40:32
Postat av: Josephine

F11 är det, jag var så smart så jag provade...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback