En vanlig onsdag (Anna)

Idag har jag ätit en riktigt smarrig kvällsmat: Pannkakor. Dessutom gjorde jag extra många så nu har jag frusit in några. Skaplig vuxenvarning/fattigvarning. Det är vilket man vill...
174189-32
Mmmm....

Det är också underbart med två så här söta katter! Nej jag är ingen kattmänniska (I Love Dogs Too) men när man har en katt (Timon) som beter sig som en hund blir man ganska förbannad på trångsynta människor som säger att katter är otrevliga djur som är osociala och bara rivs. Timon kommer när jag ropar, kan sitta på kommando, kan stanna på kommando, åker löst i bilen sovandes på passargerarsätet (förlåt mamma) och kommer varje dag springandes och jamar för full hals när jag kommer hem och ska kela. Det är mer än vissa folks hundar gör. Min kära syster som annars är rädd för katter kan intyga om denna uuunderbara katts charm, när den ville ligga i knär hos Ninni när hon körde bil.
174189-38
Lady Pumba kramar Timon som alltid. De är såna bästisar!
174189-17174189-16
Timon busar när jag ska bada badkar.

Nu ska jag tipsa er alla om vår massiva skorea på Sportif Unlimited. 50% rea på skor, det är massor. Själv har ja köpt 4 par skor. Jag är så nöjd. I Love My Job.

Nike. Sugar. Adidas. Gravis.

Jag har lite ont i benet. Det känns nästan som om nån ska bort fem bitar av min lårmuskel igår. Ja visst ja, så var det ju också.

Häpp.


Kommentarer
Postat av: Josephine

Katter är de mysigaste djur som finns och de är väldigt roliga att leva med. Man vet aldrig vad som kan hända när man har katt....!! Men Lady Pumba då? Ska inte hon få sina 15 minutes of fame? Hon är ju så oerhört söt!!

Postat av: Anna

Jo, hon är ju så söt! Det är ju det! Timon är också söt, men inte riktigt lika söt. Men hon har ju då en lite mysigare personlighet. Så de kompletterar varandra liksom. Men Pumba blir så ful på kort. Du kanske kan hjälpa mig. Dina katter är ju jämt så fina! Kram Kram

2007-02-01 @ 14:18:38
Postat av: Josephine

Haha, det är ju för att mina katter är så fina IRL. Nävars, ihärdigt fotande tills man får den perfekta bilden. Det borde du la veta!!

2007-02-01 @ 15:28:57
URL: http://josdi.blogg.se
Postat av: Anna

Haha.. ja du e en riktig häxa med kameran. HAHAHA. Ja skojjade...

2007-02-02 @ 14:07:47
URL: http://kellandersisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback