Gratisspel (Anna)

Förutom att blogga är det bra att ha internet pga alla gratisspel. Själv spelar jag just nu nåt barnspel på zylom som är mycket roligt och förmodligen ganska lite intelligenskrävande. Go Guld Rush!

Igår var det jobb. Det var asakallt, men tillslut kom El-Björn och värmde oss. Jag sorterade bl a pumaskor så de står åt rätt håll. Nu är det "bara" vans kvar.

Sen var det gymnastik. Igår var jag sjukt slapp och omotiverad. Jag vara bara med på uppvärmningen. Sen glodde jag mest. Det är jag jäkligt bra på faktiskt. Det var en kille som slog i kanten på skumgroppen och spräckte huvudet. Det var lite äckligt. Det såg ut som han hade röd hårfärg, som Linda beskrev det. Scaaaary. Sen följde Marcus mig enda hem.

Annars hände det inte så mycket mer. Imorn får jag min kamera. Då kommer det komma lite bilder med. Det är ju mycket roligare då.

Dags för jobb.

(Förresten, igår glömde jag låsa när jag gick på toa på jobbet. Det händer lite då och då. Det är lite jobbigt, för toan är så pass lågnt från dörren att det inte går att låsa därifrån. Så man har alternativen att antingen sitta kvar och hoppas att ingen kommer in eller att knipa av och resa sig och låsa. Jag satsade på alternativ två igår.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback