Vi är sjuka (Anna)

Hej alla bloggläsare!
Jag måste meddela den tråkiga nyheten att vi är sjuka. Båda två. Ninni är mest sjuk, enligt henne iallafall. Men Anna har varit hemma från jobbet idag på grund av 38,7 i feber. Ninni den stackarn har jobbat ändå.

MEN jag är inte ledsen för det. Jag har sovit en del, löst korsord och tvättat handdukar. Mer har jag inte orkat med. Jo förresten. Jag har ju lagat kycklingkassler till unch. Det blev skitgott. Jag bara gratinerade lite. Helt underbart.

image972

Sen var det ju årsmöte med Wifolka gymnastikförening på kvällen. Både Ninni och jag var ju tvungna att gå dit. Jag är ju sekreterare. Vilket jag kom på efter ett tag och utbrast: Ska jag skriva nåt eller? Eh, ja, mitt pucko. Men jag fick sitta kvar ändå. Och Ninni blev vald till revisor. Det tyckte jag var roligt. Sen pratades det mycket skit. Det var lugnt och trevligt. Både Ninni och jag klarade av det bra, som sjuka. Nu ska jag renskriva protokoll och skriva in i boken och vara duktig. Fast inte nu förstås. För nu ska jag ta tempen (inte i stjärten) och SOVA!

image973
Ninni på väg in i Sya Skidklubbs klubbstuga där mötet hölls.

Kommentarer
Postat av: tania

Anna. vad kostar biljetterna till mustasch på tisdag? finns det några kvar tror du? krya på dig!!

Postat av: Anna

De kostar 200 kr. Det finns kvar än men det kommer garanterat att bli slutsålt. Kram!

2007-08-21 @ 18:50:08
URL: http://kellandersisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback