Stockholm (Ninni)

Hanna och jag har som bekant gjort Stockholm i helgen. Vi har haft det alldeles strålande, vill jag lova. Vi har shoppat, shoppat och shoppat, umgåtts med trevliga människor, ätit gott, druckit gott, och en massa annat.

174189-994
Sebastian, Johan och Hanna.

Johan, som den underbara människa han är, delade med sig av sitt hem. Som tack för det fick han sova på soffan, vara outfitrådgivare (en mycket bra sådan), stå ut med tjejsnack och en massa shopping. Tusen tack! We'll be back, om du vill ha oss? Och du är alltid välkommen hit!

174189-993
Jag och världens bästa Hanna.

Det blev lite femkamp på grönan. Det var kul men jag tycker att det är onödigt att tala om placeringar, vem som vann och vem som kom sist och sånt... Oväsentligheter!

174189-992
Femkampen följdes av lite poker hemma hos Johan. 

174189-991
Det blev en ganska tuff match men ni ser ju vem som är chipleader. Big time. Här heads up mot Manne.

(Sebastian, som var lite bitter över dåligt pokerspel, satt och gned sig i Johans vita soffa med sina nya blåa jeans. Soffan är numera ljusblå... Iallafall på mittendynan. Själv spillde jag bara ut två glas vin så jag leder ju inte vandaltoppen.)

174189-990
Nu kan vi snacka placeringar för jag vann.

Ni vi hade spelat färdigt var klockan två. Då gick ungdomarna (läs: killarna) ut. Hanna och jag gick och lade oss, som de gamla torrisar vi är... Men all shopping under dagen tog ut sin rätt och vi kände oss nöjda som det var.

174189-989
Johan och Marie på J.

Tanken var att vi skulle käka brunch ute på J i Nacka, men de börjar inte servera brunch förrän nästa vecka, så det fick bli lunch istället. Kanongott. Ute på Djurgården hade vi koll på alla hurtbullar som sprang tjejmilen men vi föredrog att svulla i oss istället... Sådana är vi!

Det var vår helg det, i korta drag.


 

Kommentarer
Postat av: Cici

Jag ser att du sugit åt dig all kunskap jag givit dig och brukat den väl. May the force be with you.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback