Körstart (Anna)

Ikväll har kören börjat igen. Det är tråkigt att kören är på samma dag som gymnastiken för att då hinner jag ju inte gå så ofta.

Jag tycker det är sjukt roligt att sjunga i kör (jag är ganska duktig också, om jag får säga det själv). Lite damigt, jag vet, men hey, vem bryr sig? Tyvärr är våran kör lite tråkig just nu, inte sångarna utan ledaren. Han pratar hela tiden, och vi får bara sjunga tråkiga låtar. Idag hade vi tillexempel inte börjar sjunga när det gått 22 minuter av övningen och efter en timma hade vi bara tittat på en tre fyra psalmer. Jag vill sjunga mycket. Helst hela tiden. Inte lyssna på hans (jättetråkiga) historier. Han är jätteduktig alltså, men han kan ju inte hålla tyst! Är det nån som kan tipsa mig om en rolig kör i stan blir jag tacksam. Gärna en som är lite mer av en utmaning än den jag sjunger i nu. För allt är lätt hos oss.

De tre låtarna vi ska sjunga i kyrkan på söndag (Saliga visshet, Blomstra som en rosengård och Stad i ljus) kan jag både utantill och baklänges. Det är ju inte så kul.

Bara en dag kvar med Mats. Jag vill förvarna om att jag kommer gråta mången skvätt imorgon eftermiddag. Han kommet att fattas mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback