En konstig dröm igen (Anna)

Jag drömmer alltid jätteroliga saker. Jag kommer alltid ihåg vad jag drömmer. Det är kul. Man borde skriva upp och ge som bok. Det skulle nog bli jätteroligt.
Inatt drömde jag att min mamma hade lovat och vakta sin kompis krokodil. Jag bodde också hemma (i mitt rum som såg ut som när jag var tio) och de fyra katterna Timon, Pumba, Måns och Esso. Ja, Esso var med en katt, och lika döv som vanligt. Måns var en tjock katt. Mamma släppte ur krokodilen ur sin bur och han vill ju äta upp katterna. Jag spelade hjälte och blev av med alla mina fingrar och, hör och häpna, min ryggrad. Sen släppte pappa ut Timon på stan och jag fick rulla (om man saknar ryggrad kan man tydligen bara rulla) runt på stan och leta efter henne. De kom Alles mamma Barbara och satte sej på Timon så hon blev ett bokmärke. Jag blev jätteglad för jag samlade tydligen.
Det var konstigt.

Nu ska jag och min mentralsjukdom åka och bada.

Kommentarer
Postat av: D

Jag skriver upp alla drömmar som jag kommer ihåg - för min egen skull. Antagligen uppskattar man sina egna drömmar mer än andra gör. Kanske kan vänner som känner till namn och nyckelhändelser i drömmarna finna något i dem, men en främlings bisarrerier är nog inte så spännande.

2007-08-07 @ 11:47:39
Postat av: Alexandra

du drömmer sjukt konstigt

2007-08-07 @ 14:31:22
Postat av: Anna

Ja, det stämmer nog. Vet man inte vilka de jag drömmer ("sjukt konstigt")om är så är det kanske inte lika roligt. Det är synd. Men ibland drömmer jag ju så bra saker att jag borde göra filmer av dem!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback