TACK! (ANNA)

Tack så mycket allihopa för all uppvaktning på min födelsedag. Tack även Cici, Frida, Josse, Helena för fina grattisinlägg på bloggen. Jag är rörd. Eller iallafall tyckte jag det var snällt.

Jag vill skriva till alla som undrar över min korrekta ålder. 20 ska det vara. Jag fyller systemet. Bannemej!

En bild på alla mina presenter kommer snart (för det är ju jätteintressant) men tack mamma, pappa, Ninni, Per, Arvid, Pelle, Mats, Cici, Helena, Frida, Josse, Alle, Johanna, Tania, Marcus, morfar, farmor, Gulla, Esso, Grappo, och alla andra som stöttat mig.


Med risk för att bli stämd för hets mot folkgrupp, men de jävla turkbarnen i grannhuset har snott min cykel. För femte gången!!! Jag hatar dem. De har säkert sålt den redan.

Kommentarer
Postat av: Tania

haha. jag tycker man får säga turkbarn. eller ta reda på var de e ifrån helt säkert så kanske du får skrika "jävla iranbarn" eller nåt efter dem..

2007-04-26 @ 17:44:19
Postat av: Tania igen

diabetes kanske kan botas. vad säger du om det anna? tänkte på dej direkt!

2007-04-26 @ 20:33:47
Postat av: frida

så lite så darling. förresten vill jag hemskt gärna se en bild på alla dina presenter, sånt ÄR kul. kram!

Postat av: Anna

Jag har tänkt att gå en liten promenad ikväll ocg se om jag hittar min cykel. Jag drömde igårnatt att jag var ute och letade och hittade tt cykelhjul som tilhörde min cykel i ett av deras garage. Men det visade sig att de som bodde i det garagét var släktingar till mig som hette Gunhild och Brynolf Kellander. De bjöd på sockerfri glass. De dog sen. Slut på drömmen.

2007-04-29 @ 15:09:09
URL: http://kellandersisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback