Hemma (Anna)

ÄNTLIGEN är man hemma igen efter fyra lååånga dagar på sjukhuset. Ja jag borde nästan kalla det för fat camp. För maken till små matportioner har jag aldrig sett. Jag har varit konstant hungrig hela tiden. För all del fick jag ju äta lite chips i lördagskväll när vi hade fetfest på sjukhuset (se CICIS och FRIDAS bloggar), men annars har jag inte upplevt några kulinariska mästerverk direk. Och ni vet ju att jag gillar att äta. Allt. Men nu är det ju slut med det, och jag får bara äta nyttiga saker på fast tider. Wild'n'crazy life.

Jag vill berätta lite om mina rumskamrater. Jag delade rum med 1) en ehh... afrikan som gick naken till duschen (när han inte jambalayade med sina fem negervänner) eller i vita sjukhuskalsonger om man hade tur. 2) en tjej med genomskinliga diarréer (jag berättar gärna mer om nån vill veta, för jag kan ALLT om dem) 3) igår kom även en 85-årig farbror som lät som om han skulle dö. Det är jättetrevligt att bo på sjukhus. Jag kommer sakna dem alla. Dessutom fanns det ytterligare en skum kille med Hitler-mustsch som hängde i dagrummet och pratade hål i huvudet på en. Jag vet allt om hans liv nu. Men som om jag bryr mej....

Än en gång till er alla: Jag har två kroniska sjukdomar.

http://www.sjukvardsradgivningen.se/artikel.asp?CategoryID=18093 (SLE)
http://www.sjukvardsradgivningen.se/artikel.asp?CategoryID=16989 (Diabetes typ 1)

Nu ska jag bo hos mamma och pappa lite (med katterna). De ska hjälpa mig laga  mat.

Kommentarer
Postat av: Linda

Ahhhh!! Var Booba där med sitt gang?? Och jag vill väldigt gärna veta mer om den genomskinliga diarren...De va tråkigt utan dig i skolan idag...inte ens Magnus va där så de fanns ingen att mobba...prutt!

Postat av: Josephine

Va? Är du redan hemma, men jag har ju inte hunnit ringa dej o hälsa på ännu. Så trevligt som det lät trodde jag att du skulle stanna minst några dagar till!

Jaja, nu kommer du ju finnas i närheten iaf så då hoppas jag att vi kan ses då. Hör av dig när du vill!!

KRAM!

2007-04-17 @ 07:39:38
Postat av: frida

åh vad skönt att du är hemma igen! då kanske det blir syjunta på fredag då...

2007-04-17 @ 09:13:44
URL: http://fridur.blogg.se
Postat av: Anna

Linda, menar du att det är jag som blir mobbad i vanliga fall?

Josse, du får hälsa på mig i Mantorp om du vill sitället. Jag har inte så kul här heller, jag gick till exempel på trav med mamma och pappa i måndagskväll för att jag inte hade nåt att göra...

Frida, The Junta Is On.

2007-04-18 @ 13:43:10
URL: http://kellandersisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback